Nu står Torvekokkens MADHUS for maden i Grøndal MultiCenter
To vigtige personer i Torvekokkens MADHUS, tv. indehaveren Vinter Singh og driftleder Nikolaj Holst.
I sommerferien har spisestedet i Grøndal MultiCenter skiftet ejer. Efter otte år har Mogens og Kennie givet plads til nye kræfter, og 1. august rykkede Torvekokkens MADHUS ind. Det sker med et nyt koncept, men sandelig ikke mindre spændende. Og så lægger man vægt på sund kvalitetsmad !
Det er bestemt ikke nybegyndere, der har påtaget sig den opgave, at mætte de mange, der dagligt besøger Grøndal MultiCenter. Manden bag – Vinter Singh – har ejet virksomheden i mere end otte år. Det ligger nemlig sådan, at man udover også at have en café i Rødovre Centret driver Torvekokkens Skolemad og blandt andet leverer mad til Zahle, Egedal, Sankt Annæ og Københavns Åbne Gymnasium KG med flere.
– Vi har mange nye og spændende ting på vej, så vi er helt sikre på, at alle i Grøndal MultiCenter vil tage os til deres hjerter, siger driftleder Nikolaj Holst til 2700-netavisen. – Nu er vi i gang, og dejligt at se, hvor mange der allerede har besøgt Torvekokkens MADHUS i de nyindrettede lokaler.
Lidt mere om Torvekokkens Skolemad
– Vi har udviklet et skarpt koncept, med en stærk visuel profil og med en pædagogisk indfaldsvinkel, der taler til vores elever, siger man fra basen på Hvidkildevej 64. – Sund og god mad med et højt fagligt niveau er en selvfølge for os, og vi går vores elever i møde og skaber derved forandring på den lange bane. Vores vision er, at maden skal smage godt, men det skal også være til at betale. Skoleelever har behov for at spise sundt, fiberrigt og fedtfattigt et par gange i løbet af en skoledag. Det styrker velværen, giver masser af energi, skaber glæde og det øger elevernes indlæringsevne.
Ingen elever vil kunne sige nej til lækkerierne på billedet, og så er de tilmed sunde
Vi leverer også til folkeskolerne. Her kan man kontakte os dagen – eller ugen før og bestille den skolemad, der ønskes, så madpakken bliver efter eget ønske. En burger behøver jo ikke at være mayonnaise og friture – en grovere bolle med grillet kylling og en hjemmelavet dressing på yoghurt hitter også. Det gør ikke noget, at eleverne bliver overraskede over, at sund mad kan smage godt.