Grøndals Spisehus er kommet godt i gang
Grøndal Spisehus har fået en fin start, og både indehaveren af caféen Adem Asci t.v. og den daglige leder Marianne Mussi har det store smil på.
Det er ikke mange dage siden, det nye spisested i Grøndal MultiCenter åbnede, men man kan allerede nu glæde sig over godt besøg. Spisehuset har lanceret nyt menukort bestående af lækker mad og drikke både morgen, middag og aften.
– Vi mestrer hele paletten fra gourmetmad til dansk hverdagsmad og sætter en ære i at levere mad og service af høj kvalitet, fortæller Adem Asci til netavisen.
Adem, som også driver Bryggens Spisehus i Kulturhuset Islands Brygge, har mere end 20 års erfaring i branchen. Han er faglært kok fra Krogs Fiskerestaurant og har et stort ønske om at udfordre nye og meningsgivende tiltag i Grøndal MultiCenter.
Den daglige leder Marianne Mussi er uddannet både kok og tjener fra Krogs Fiskerestaurant, og har også mere end 20 års erfaring fra branchen i udlandet og i Danmark.