Vanvittigt drama da Brønshøj tabte den vigtige kamp i Glostrup

Det var en helt vild afslutning på lørdagens topkamp i Glostrup mellem hjemmeholdet og Brønshøj. Desværre gik det ikke hvepsenes vej, idet Glostrup vandt med 2-1 efter 1-0 ved pausen. Men det vilde drama kom i overtiden, hvor BB fik udlignet til 1-1 og alle sortgule troede sagen var klar. Det var den dog imidlertid ikke. Glostrup fik scoret sejrsmålet til 2-1 få minutter efter.

Og så var dramatikken ellers på det højeste. To fik rødt kort fra hjemmeholdets bænk, men desværre ændrede det ikke på, at Brønshøj led det første nederlag i otte kampe – efter syv sejre i træk.

Og det kan senere vise sig at være et dyrt nederlag. Ikke sådan at forstå at løbet er kørt og alt er ude, men alle BB-tilhængere skal nu gå endnu en uge med nerverne uden på tøjet. Først og fremmest skal vi slå fast, at Brønshøj selv kan afgøre det. Vinder BB næste lørdags kamp mod Frederikssund, så er andenpladsen sikret, hvilket giver adgang til en playoff kamp mod et hold fra vest. Faktisk kan de sortgule også klare sig selvom det skulle blive til et nederlag, men så må Glostrup ikke vinde over de nu sikre oprykkere fra Sundby på udebane. Puuuh ha – endnu en uge med ondt i maven. BB er så tæt på, at det ganske enkelt ikke må gå galt.

Netavisen kommer nærmere ind på næste lørdags opgør senere.