Fix fik sin første sejr i sæsonen !

Efter et ærgerligt nederlag i sæsonpremieren på 1-2 til topholdet ESPM, tog de rødhvide fra Brønshøj Kirkevej revanche, da de på udebane besejrede FC Nordhavn med 2-1 efter 1-0 ved pausen.

Der var aldrig rigtig tvivl om kampens udfald. Fix var det bedste mandskab på banen. Sigurd Rechendorff bragte holdet foran efter 35 på en assist fra Rasmus Kronbøl. Den stilling holdt til 61. minut, hvor Chriss Jacobsen gjorde det til 0-2 på en aflevering fra Alexander Vorre. Først et minut før tid fik hjemmeholdet reduceret til slutresultatet 1-2. En god sejr for Fix, som har startet den nye sæson med to udekampe. På tirsdag aften kl. 18 spiller holdet sin første hjemmekamp, som er mod SC Amager, som har fået en god start og ligger med fremme – dog efter få kampe.