Husum var ikke ligefrem heldige i 1-3 nederlaget mod FA 2000

Der var stillet store forventninger til fredagens hjemmekamp mod FA 2000 i Husumparken. Og det så da også ganske godt ud det meste af kampen. Bare ikke i starten. Husums keeper mistimede et angreb udenfor feltet og endte med at nedlægge modstanderen efter bare to minutter, og det kostede det obligatoriske undertal via et gult kort.
Men det gik – og som kampen skred frem fik hjemmeholdet mere og mere fat i spillet. Der blev brændt en del store chancer, men i det 37. minut lykkedes det for de blåhvide at komme foran ved Mike stenspil efter et fint oplæg fra Nicolai Brogaard. 1-0 holdt til pausen.
Efter knapt et kvarter i anden halvleg, fik Husum annulleret et mål for offside, og bare fem minutter efter fik FA 2000 en gratis chance og udlignede til 1-1. Et mål som gik via en Husumfod i nettet. Efter 84 minutter var der igen koks i Husum forsvaret, og det udnyttede gæsterne til at bringe sig foran 1-2. Så smed Husum alt overbord for at få en udligning, men det var nu FA, der scorede i stedet til slutresultatet 1-3 dybt inde i overtiden.
Næste kamp er på lørdag den 31. august kl. 12 ude mod Vigerslev i Valbyparken.