Fix tabte ude til CBS Sport

Søndagskampen i Valby mellem hjemmeholdet CBS Sport og Fix endte med en kneben hjemmesejr på 2-1. Det var et opgør mellem to mandskaber, der lå med seks point hver, dog med den forskel, at CBS havde vundet sine første to kampe.

Det stod 1-0 til hjemmeholdet ved pausen, og små tyve minutter ind i 2. halvleg øgede holdet til 2-0. Minuttet efter blev Fix reduceret til 10 mand, da Sigurd Rechendorff fik det røde kort. Alligevel reducerede Daniel Waldau et kvarter før tid til 2-1, men mere blev det ikke til.

Sejren betyder, at Valby holdet med sin tredje sejr i lige så mange kampe rykkede op på 3.pladsen, mens Fix bliver liggende i midten af rækken med to sejre og to nederlag.

Næste opgave er lørdag den 14. september kl. 12, hvor Amalie kommer på besøg i Pilesvinget.