Brønshøj spillede sig op på en midlertidig førsteplads

Med en sikker 3-1 sejr ude mod Sundby BK spillede Brønshøj sig fredag aften op på en midlertidig førsteplads i 3. division, og lagde ved samme lejlighed op til det udsolgte pokalbrag tirsdag aften på Tingbjerg Ground.

Vores lokale divisionshold spiller godt for tiden, og for kamp til kamp stiger selvtilliden. Det potentiale vi hele tiden har vidst var i de sortgules trup er begyndt at springe ud. Brønshøj bragte sig foran i det sidste minut af første halvleg, da et bragende langskud fra Ali Shah ramte den tidligere BB målmand Nicklas Dannevang i ryggen og gik i nettet til 1-0. Og umiddelbart efter øgede Aga Öcal til 2-0, hvilket blev resultatet efter de første 45 minutter.’

Efter pausen øgede Lukas Kiilerich til 3-0, og mod slutningen af kampen fik Sundby reduceret til slutresultatet 3-1.

Sejren betyder at BB topper divisionen, og det kan vi alle fryde os over, selvom det jo nok forandrer sig efter weekendens færdigspillede kampe.

Det kører for vores lokale mandskab, og vi kan alle glæde os til pokalbraget mod Frem tirsdag aften. Altså dem der har sikret sig billet.

Næste opgave i divisionsregi er på lørdag kl. 14 på Tingbjerg Ground, hvor Brønshøj får besøg af Holstebro.