Brønshøj pulveriserede Holstebro med hele 5-1 på Tingbjerg Ground og holder førstepladsen !

Det er altså ingen tilfældighed, at Brønshøj ligger med i toppen af 3. division efter tilbagekomsten til de finere luftlag. Var det rent held, at de sortgule sidste weekend lagde sig på førstepladsen – eller var det virkelig, fordi det talentfulde mandskab var begyndt at springe ud for alvor ?

Sejren over Vejle i pokalen gav et fingerpeg, så kom nederlaget til Frem i en kamp, hvor intet fungerede, og så i dag, hvor Brønshøjs spillere sendte Holstebro hjem med en sæk op 5-1 efter 2-0 ved pausen.

Det blev en dejlig eftermiddag på Tingbjerg Ground. Allerede efter 11 minutter gjorde Ali Shah det til 1-0, og det blev fulgt op efter 37 minutter, da Karlo Trkulja øgede til 2-0, hvilket blev resultatet ved pausen.

Anden halvleg var knapt kommet i gang, før Aga Öcal øgede til 3-0, og så var ballet i realiteten forbi. Vestjyderne var færdige. Søren Sørensen øgede til 4-0, og Mican Atici til 5-0, for Holstebro i overtiden fik et mål at træøste sig på til slutresultatet 5-1 til BB !

Næste opgave bliver svær. Det er i Århus, hvor hjemmeholdet VSK tager imod lørdag den 5. oktober kl. 13.30. Men til alle Brønshøj tilhængere – lad os holde armene oppe og fryde os over den flotte start drengene har givet os !