Fix åbnede og sluttede ballet endnu engang og 3-3 mod Sønderbro Fight

Vi har skrevet det før – og den holder fortsat. Boldklubben Fix scorer mange mål, og i lørdagskampen på Kløvermarken blev det til endnu tre stykker. Opgøret mod Sønderbro Fight sluttede uafgjort 3-3 efter en føring til hjemmeholdet på 3-1 ved pausen.

Det var ellers Fix, der kom i spidsen på et straffe efter bare fem minutter, men før pausen havde Sønderbro scoret hele tre gange til stillingen 3-1. Det var mål, der kom i 20. 27. og 35. minut. Men efter pausen havde Fix fem gyldne minutter og fik reduceret til 3-2 efter 50 minutter og umiddelbart efter fik de rødhvide også udlignet til det, som senere blev slutresultatet 3-3.

Fix har efter ni kampe vundet fire – spillet to uafgjort og tabt tre. Det har givet 14 point og en målscore på 22-20. Det rækker til en foreløbig femteplads i den københavnske Serie 2.

Allerede onsdag aften spiller Fix igen, denne gang i Tingbjerg, hvor FC Nyhavn kommer på besøg. Den kamp spilles kl. 19.45.