Fix tabte point i overtiden, men scorer stadig mange mål

Midtugekampen på Tingbjerg mellem Fix-FC Nyhavn blev en målrig affære som så mange andre af de rødhvides kampe i denne sæson. Trods tre scoringer måtte hjemmeholdet nøjes med uafgjort 3-3, da gæsterne fik udlignet i fire minutters overtid.

Ærgerligt for Fix, der dog kan glæde sig over at have et livligt angreb. De to seneste kampe er endt 3-3, og i alt har Fix scoret 19 mål i de sidste seks kampe – det må siges at være et flot gennemsnit.

Willian Gransee bragte Fix foran 1-0 efter et kvarter mod FC Nyhavn, det skete på en assist fra Chriss Jacobsen. Kort før pausen fik gæsterne udlignet til pausestillingen 1-1.

Bare to minutter ind i anden halvleg scorede Chriss Jacobsen til 2-1 på oplæg fra Alexander Vorre, men efter en times spil udlignede Nyhavn endnu engang. Da der manglede fem minutter af ordinær spilletid fik Marvin Gransee scoret til 3-2, og så regnede de fleste med en hjemmesejr. Men ak. Hele fire minutter ind i overtiden fik FC Nyhavn udlignet for tredje gang til slutresultatet 3-3.

Næste opgave for Fix hedder bundholdet Heimdal i Fælledparken på fredag den 25. oktober kl. 20.