Blændende 2. halvleg gav Brønshøj en sikker sejr på 5-0 over Skjold

Ja man må jo sige, Brønshøj i allerhøjeste grad ved, hvad det drejer sig om i oprykningsspillet. Der kræves sejre, hvis de sortgule skal hænge på – og det lever spillerne så sandelig op til. Lørdagens udekamp på Østerbro mod Skjold sluttede med en kæmpe sejr på hele 5-0 efter 0-0 ved pausen.

Kampens helt store spiller Elliott Wikström som scorede hatrrick på bare 13 minutter

Det var simpelthen en forrygende anden halvleg, hvepsene præsterede og med hele tre scoringer indenfor bare 13 minutter af svenske Elliott. Ingen kunne være i tvivl om, hvem der skulle hente de tre vigtige point.

Lad os gå direkte til BB’s fantastiske anden halvleg. Marcus Porsgrunn gjorde det til 1-0 efter en times spil, og så gik det ellers stærkt. Elliott Wikström scorede indenfor 13 minutter tre kasser og bragte Brønshøj på 4-0, og Ali Shah sluttede festen efter 75 minutter til 5-0 !!

Desværre vandt de to klubber for BB også deres kampe i dag. Sundby og Glostrup hentede hver tre point og fører fortsat foran de sortgule.
Men på fredag aften kan der ske noget radikalt, for der tager BB imod rækkens nummer to Glostrup på Tingbjerg Ground. En særdeles vigtig kamp, for en sejr vil bringe Brønshøj op på andenpladsen, mens et nederlag vil forøge afstanden op til de to øverste.