Brønshøj fik igen point på Tingbjerg Ground - som skal være fortet !

To sejre og en uafgjort har Brønshøj hentet på Tingbjerg Ground i den nye sæson, og det bringer holdet op på en 7. plads i rækken, som føres af velspillende Næsby. Og jo længere vi når ind i turneringen, jo mere kan vi fryde os over det uafgjorte resultat mod førerholdet. Syv point er alle hentet på grounden, som mere og mere lægger op til, at det skal være BB’s urørlige fort efter comebacket til divisionsfodbolden.

Men okay – lad os nu lige se tirsdagens pokalkamp an. Vejle er jo trods alt et mandskab fra Superligaen, som er så sultne efter årets første sejr, at de vil komme med et hundrede kilometer i timen. En interessant udfordring for BB – som dog ikke er så vigtig – hellere point i 3. division end videre i pokalen.

Og lad os så gå til dagens lokalopgør mod nedrykkerne fra FA 2000. Det blev til en fortjent sejr på 2-0 til BB efter 1-0 ved pausen. Marcus Porsgrunn bragte de sortgule foran efter 17 minutter, og Marcus Teglers slog sejren fast fem minutter før tid til 2-0. Ustyrlige Chang i målet tog et straffespark fra FA 2000 – uha hvor er han værdifuld for BB. Opgøret blev overværet af mere end 900 tilskuere.

Som nævnt spiller BB mod Vejle i pokalen på tirsdag. Næste divisionskamp er på lørdag den 7. september kl. 14.00 ude mod Young Boys fra Silkeborg.