Brønshøj hentede endnu engang point på Tingbjerg Ground

Fredagskampen mellem Brønshøj og Avarta endte med en fortjent sejr til de sortgule på 2-0 efter 0-0 ved pausen. Sejren betyder (i skrivende stund), at BB er placeret på tredjepladsen i divisionen med 11 point. Det er godt gået – og aftenens kamp understreger betydningen at have et fort at forsvare. Brønshøj er endnu ubesejret i denne sæson på Tingbjerg Ground.

Og så kunne de glade spillere juble i omklædningen efter kampen

Nikolaos Larsen bragte hjemmeholdet foran efter 74 minutter, og Aga Öcal slog sejren fast efter 90+1 minutter til 2-0. I begge tilfælde var Avartas målmand Thomas Gall ikke helt uskyldig. Men pyt med det – BB scorede to gange og tingene kører fornuftigt lige nu.

Næste fredag aften spiller BB på udebane i Sundby kl. 19.30, hvor modstanderen er det andet oprykkerhold Sundby BK, som har haft en lidt sværere start på sæsonen end BB.

Og lad os så lige til sidst konstatere, at pokalkampen Brønshøj-Frem på Tingbjerg Ground er udsolgt ! Det er sørme godt gået.