Brønshøj-Vanløse blev en kamp med masser af prøvespillere og hver sin halvleg

Årets første træningskamp for både Brønshøj og Vanløse blev spillet fredag aften aften på Tingbjerg Ground. Og det blev en typisk forpremiere med masser af prøvespillere. Derfor er resultatet 0-1 i Vanløses favør ikke det vigtigste for BB.

Mange fik chancen til at vise deres værd, ja faktisk skiftede de sortgule næsten hele mandskabet fra 1. halvleg ud til de sidste 45 minutter.

En af Brønshøjs store chancer, som Vanløses målmand fik reddet

Det skulle så vise sig at være hjemmeholdets bedste halvleg, men trods store chancer ville bolden ikke ind. En ellers okay træningskamp mellem de gamle arvefjender. Det er altid rart at få nogle kampe i benene.

Vanløses enlige mål faldt på straffe efter 74 minutter og blev scoret af Bjørn Paludan.

200 tilskuere overværede træningskampen i skønt sommervejr.

Tirsdag aften gælder det AB også på Tingbjerg Ground – og på samme tidspunkt kl. 18.00 med fri entre.