Endelig hentede Brønshøj en sejr i det jyske - 2-1 over Odder !

Vi skal mange år tilbage, før vi finder en Brønshøjsejr i det jyske. Men lørdag eftermiddag blev forbandelsen brudt, da BB besejrede Odder på udebane med 2-1. En dejlig og ikke mindst vigtig sejr, da de sortgule derved holder fast i toppen af rækken.

Mican Atici blev den store helt for BB med to mål – et i hver halvleg. Allerede efter 16 minutter scorede han til 1-0, og det holdt til pausen.

Bare et minut ind i anden halvleg gjorde Mican det til 2-0, og derved lå det ligesom i luften, at BB endelig ville få sin første sejr vest for Storebælt siden 2018. Godt nok lykkedes det efter godt en times spil for hjemmeholdet at reducere, men mere blev det ikke – og naturligvis kæmpe jubel og glæde hos Brønshøjs spillere og de medrejsende supportere.

Næste opgave er på lørdag den 19. oktober, hvor BB hjemme på Tingbjerg Ground får besøg at Young Boys fra Silkeborg.