Fix fejrede 100 års jubilæum med velbesøgt reception og en overraskende sejr !

Det blev den forventede fest, da Boldklubben Fix på Brønshøj Kirkevej fredag kunne fejre sit 100 års jubilæum. Mange gratulanter, flere aktiviteter, taler og så en indledende fodboldkamp, som endte med en overraskende sejr på 3-2 til Fix damerne over topholdet Nørrebro United. Senere på aftenen mødte Fix i Vanløse Idrætspark CIK og fik uafgjort 3-3 på to mål i overtiden !

To glade Fix damer som stod for den overraskende sejr på 3-2 over Nørrebro United

Så lad os tage fodboldkampene først. Her mødte Fix-damerne – som før kampen lå sidst i Københavnsserien uden point – det ubesejrede førerhold fra Nørrebro United. Og det blev en både spændende og underholdende kamp, som overraskende sluttede 3-2 til Fix. Hjemmeholdet kom bagud 0-1 efter 13 minutter og 0-2 inden der var gået en halv time. Men så kom to vildt gyldne minutter, nemlig det 44. og 45. – hvor Fix gik fra 0-2 til 2-2. Først reducerede Annika Christina Grove på en assist fra Emilie Keller Lauritzen, og minuttet efter var det Emma Hjørnaa igen på en assist fra Emilie Keller Lauritzen. Så var stillingen 2-2 efter de første 45 minutter.

Efter pausen var der en del stillingskrig, men Fix damerne fik efter 55 minutter scoret sejrsmålet til 3-2 under stor jubel. Det var Maria Lauritzen, der stod for det mål, assisteret af Emma Hjørnaa. Så det var nogle glade piger, som kunne give deres bidrag til jubilæumsfesten med en overraskende sejr. Flot gået !!

Pigernes næste kamp er søndag den 29. september kl. 12 mod Sundby på Kløvermarken.

Den anden kamp blev spillet i Vanløse Idrætspark, hvis Fix mødte CIK, som var dagens hjemmehold på den “fremmede” bane. Resultatet blev uafgjort 3-3 efter lidt af et drama. CIK bragte sig foran efter en halv time, men kort tid efter udlignede Bertram Falkenberg til 1-1. fire minutter ført pausen bragte CIK sig igen foran, så stillingen var 2-1 efter halvtid.

De sidste fem minutter af kampen blev meget dramatisk. Først øgede CIK til 3-1, og det så ud til at blive kampens resultat. Men nej ! Chriss Jacobsen fik reduceret på straffe efter 90 minutter, og bare et minut senere udlignede Kristian Andersen til slutresultatet 3-3 !

Næste kamp er lørdag den 28. september kl. 12 i Pilesvinget, hvor KFB kommer på besøg.

Mange mødte op for at sige tillykke til 100-års jubilaren

Der var sørget godt for gæsterne ved den store reception, hvor alle havde adgang til at sige tillykke

Der var også tænkt på børnene, som jubilaren har mange af – og alle hyggede sig og havde en god dag

Formanden Sune Blom holdt tale som indledning og fik indlemmet den mange årige formand Visti Nielsen i Hall of fame og som æresmedlem. Den tidligere mangeårige formand har om nogen fortjent den hæder der følger med som æresmedlem.

På 2700-netavisen siger vi kæmpe TILLYKKE med de 100 år til de rødhvide på Brønshøj Kirkevej !