Fix spillede sig op på 2. pladsen med 4-1 sejr i Kløvermarken

Det kører stadigvæk for de rødhvide fra Brønshøj Kirkevej. Onsdag aften vandt Fix på Kløvermarken en sikker sejr på 4-1 over SC Amager. Den sejr har bragt Brønshøj-mandskabet op på 2. pladsen i Serie 2 – og nu er der lagt op til en kanon topopgør søndag den 26. maj, når Fix møder rækkens nummer 1 CBS Sport på Jens Jessensvej. Et opgør der spilles kl. 10.00.

Vinder Fix den kamp, så ryger holdet op som nummer 1 med bare fire runder tilbage. Men sæsonens sidste kamp kan også blive meget afgørende. Den er mod et andet tophold FC Culpa, der for øjeblikket ligger nr. 4 men med tre kampe i hånden. Så det kan jo være, det ender med den ultimative oprykningskamp, som for øvrigt spilles i Gadelandet søndag den 9. juni kl. 14.00.

Kampen onsdag aften på Kløvermarken endte med en sikker 4-1 sejr, men her skal de bemærkes, at Fix scorede de sidste tre mål i kampens sidste syv minutter.

Chriss Jacobsen bragte Fix foran i 1. halvleg, som sluttede 0-1. Efter pausen udlignede amagerkanerne til 1-1 efter en time, og så gik der ellers temmelig lang tid før, Fix kunne fyre de sidste bomber af. De kom efter 83 – 88 og 90 minutter og blev scoret af Morten Lauritsen, Bertram Falkenberg og Marius Poulsen.

Som det ser ud nu, kommer spillerne nærmere og nærmere med gaven til Fix 100 års jubilæum !