Fix vandt sikker sejr over Amalie

Torsdag aften spillede Fix i Vanløse Idrætspark mod Amalie, og det gav en sikker og fortjent sejr på 3-1 efter 1-0 ved pausen. Mads Hülsen bragte de rødhvide foran efter 22 minutter, og det holdt halvlegen ud.

Efter pausen øgede Chriss Jacobsen til 2-0 efter 71 minutter, og han scorede sit andet mål i kampen bare otte minutter senere på straffe. 3-0 holdt til kampens afslutning, hvor Amalie fik reduceret til det endelige resultat 3-1. Sejren betyder, at Fix i skrivende stund er på sjette pladsen med tre sejre og to nederlag.

Næste opgave er fredag den 20. september kl. 20 – også i Vanløse Idrætspark, hvor CIK kommer på besøg. Det er for øvrigt samme dag, som Fix holder jubilæumsreception på Brønshøj Kirkevej. Se annoncen på netavisens forside. Det ville da være en flot afslutning på en stor dag, hvis spillerne kan vinde aftenkampen.