Husum havde topholdet i knæ, men måtte nøjes med 2-2

Lørdagens kamp i Københavnsserien mellem topholdet Skovshoved – Husum på skovsernes hjemmebane sluttede uafgjort 2-2 efter at Husum overraskende havde ført 2-0 ved pausen.

Husum chokstartede og scorede allerede efter 23 sekunder, da Mike Stenspil udnyttede en frispilning fra Jeppe Orbe. Men til trods for chokstarten var det hjemmeholdet, der havde bolden mest uden dog for alvor at blive farlige. De spillede med lange bolde for det meste, men mere kom der ikke ud af det. Til gengæld kunne Husum kort før pausen øge føringen til 2-0, da Magnus Andresen fandt Nicolai Brogaard, der fra 25 meter sendte bolden i nettet. I overtiden var Skovshoved tæt på, men 2-0 holdt halvlegen ud.

Efter 53 minutter i anden halvleg fik Husum gult, og det udnyttede Skovshoved til at reducere få minutter efter. Husum var imidlertid igen tæt på, bl.a. ved en friløber, men uden at score yderligere. Ti minutter før tid fik Husum endnu engang gult, og i den periode fik skovserne udlignet til 2-2, hvilket blev kampens slutresultat. Ærgerligt for Husum, for en sejr havde betydet hjemmeholdets første nederlag i sæsonen.

På fredag kl. 18.30 får Husum besøg af Dragør i Husumparken.