Husum kæmpede sig til en kneben men fortjent sejr over Union

Så kom også Husum i gang med sæsonen, og det skete lørdag eftermiddag ude i lokalopgøret mod Union på Genforeningspladsen. Her kom hjemmeholdet bedst i gang og havde et lille overtag, men efter et kvarter modtog Magnus Andresen bolden fra målmand Ismet Camdali, og han fik den lidt heldigt forbi forsvarsspilleren fra Union, og så var der frit løb mod målet. Her spillede han køligt bolden på tværs til Ludvig Forsberg, der sikkert bragte Husum foran 1-0. For øvrigt Forsbergs debutmål !!

Fra det øjeblik stod der Husum på det hele, men der blev brændt et hav af chancer. Mere blev det dog ikke til i første halvleg.

Efter pausen var kampen mere lige, og der var chancer i begge ender. Med en halv time igen begyndte Union et hårdt pres, som faktisk varede kampen ud. Ikke desto mindre havde Husum efter 70 minutter en friløber, som blev brændt, og kort tid efter fik de blåhvide et gult kort. Det betød et endnu større pres, og ikke lang tid efter fulgte endnu et gult. Imidlertid kæmpede Husum febrilsk for at holde forspringet. Det var dog ved at smutte fem minutter før tid, da Union fik deres klart største chance, men tæt under mål kastede Ismet Camdali sig frygtløst ned og reddede et farligt forsøg, så det blev ved de 1-0 til Husum – og dermed sæsonens første sejr !

96 minutter varede kampen.

Igen kunne man glæde sig over de mange Husum fans, der gjorde, at holdet følte sig hjemme.

Næste kamp er på fredag den 23. august kl. 18.30, hvor Husum får besøg af FA 2000 i Husumparken. Bells finder det store skyts frem med masser af god mad, kolde drikkevarer og alt hvad hjertet kan begære.