Husum sejrede sikkert 5-2 ude over Fremad Valby

Et veloplagt Husum mandskab vandt udekampen i Valby mod hjemmeholdet Fremad Valby med hele 5-2 efter 1-1 ved pausen. Fremad chokstartede ved allerede i første minut at bringe sig foran 1-0, men små 10 minutter senere udlignede Magnus Andresen til 1-1 på en aflevering fra Christoffer Sisbo.

Et lille kvarter efter pausen kom Husum foran for første gang i kampen, da Mike Stenspil scorede efter oplæg fra Jeppe Orbe. Og det var i sandhed et gyldent minut for de blåhvide, for umiddelbart efter øgede Magnus Andresen til 1-3. Fremad var dog ikke slå endnu, og kort tid efter blev der reduceret til 2-3. I kampens 68. minut sørgede Ludvig Forsberg for lidt ro i Husumlejren, da han øgede til 2-4, og så sluttede Patrick Andersen festen af til 2-5 på en assist fra Christoffer Sisbo.

En god sejr for Husum, som ligger lunt i bedste halvdel af rækken. På fredag i næste uge får de blåhvide besøg af Frems 2. hold, som ligger umiddelbart foran Husum. Den kamp spilles i Husumparken kl. 18.30.