Husum tabte til topholdet i KS - men efter god en kamp

Bydelen har ikke ligefrem været begunstiget af overtiden i lørdagens fodboldkampe. Således tabte BB i overtid, og på Frederiksberg oplevede Husum det samme. Hjemmeholdet scorede to minutter inde i overtiden og vandt efter en jævnbyrdig og velspillet match med 2-1.

Kampen ude mod FB var ellers meget lige med chancer i begge ender. Begge hold spillede en god kamp, men man skulle helt frem til det 27. minut, før der blev scoret. FB fik bolden på kanten og krøllede bolden helt op i hjørnet. Det lignede årets mål på Frederiksberg. Men bare to minutter senere svarede Husum igen. Patrick Hansen Andersen slog et skarpt indlæg ind, som en FB forsvarer ikke nåede at cleare, og den chance lod Jeppe Orbe ikke gå til spilde. Han sparkede bolden knaldhårdt ind bag en sagesløs keeper til 1-1 hvilket også blev pauseresultatet. Anden halvleg fortsatte med to gode hold, der stod godt til hinanden og man skulle helt frem til overtidens 92. minut, hvor FB udnyttede, at Husum ikke fik bolden clearet ordentligt fik scoret til slutresultatet 2-1.
Næste lørdag den15. juni spilles sæsonens sidste kamp, hvor B1960 kommer til Husumparken i et opgør, der starter kl. 14:00. Der er garanti for en kamp med masser af fight og mål, idet B1960 skal bruge en sejr for at være sikker på at undgå nedrykning.
Husum opfordrer alle til at bruge deres lørdag eftermiddag i Husumparken. .