Husum var bagud 0-3 efter 25 minutter og tabte trods et fint comeback

Husum spillede fredag aften ude mod Vigerslev BK, og det blev til endnu et nederlag. Valby mandskabet vandt med 4-3 efter 3-0 ved pausen. Hjemmeholdet førte faktisk med hele 3-0 efter 25 minutter, og den stilling holdt, til der var spillet en time.

Så fik Husum endelig reduceret ved Ludvig Forsberg. Godt 10 minutter senere scorede Husum igen, denne gang ved Nicolai Brogaard, og nu begyndte de blåhvide pludselig at lugte blod. Men det varede ikke længere end til sidste minut af kampen, hvor Vigerslev øgede til 4-2. At Magnus Andresen så fik reduceret endnu engang i de døende sekunder ændrede ikke ved den kendsgerning, at Husum tabte for anden gang i træk.

Næste opgave er fredag den 6. september i Husumparken, hvor PI Fodbold kommer på besøg. Her fløjtes op kl. 18.30.