Stadion hentede sin tredje sejr i træk - men strålede knapt så meget

Foreløbig har besøget i 3. division været givtigt for IF Stadion pointmæssigt. Det er blevet til maksimum for de tre første kampe. Søndag eftermiddag kom den tredje sejr i træk, da Brønshøj mandskabet besejrede Virum Sorgenfri med 21-19 efter 12-7 ved pausen.

Der var ellers lagt op til et nyt målorgie eftersom Stadion førte 7-2 efter bare 10 minutter. Men som det så ofte sker, tabte spillerne fokus, og det kom til at koste. Holdet havde scoret næsten 70 mål i de to første kampe, og med den hurtige sikre føring, regnede man igen med en storsejr. Det blev det så ikke, men dog kom endnu to vigtige point på kontoen, og det skal man trods alt glæde sig over. Måske var kampen tilmed en lærestreg for Stadion spillerne, som fik at se, at træerne ikke vokser ind i himlen.

Næste opgave er mod Rødovre 2 søndag den 20. oktober kl. 14.00 på udebane.