Tivoli åbner den 4. april i påskens farver - vi springer med en konkurrence !
Tivoli tager hul på årets sommersæson. Der er udsigt til klassiske ture i radiobilerne, Himmelskibet og alle restauranterne står klar til gæsterne. Der lægges ud med påsketema den 4. april. Årets sommersæson varer til og med 21. september, hvor sidste åbningsdag afsluttes med fyrværkeri. Se konkurrencen nederst i artiklen ..
Fra åbningsdagen bliver gæsterne mødt af marker med påskeliljer, hyacinter og tulipaner i haveanlægget, ligesom både Boblespringvandet og Det store Springvand fra 1956 vil være udsmykket med blomstrende viol-kugler. Gæsterne møder også lam i folden, og der vil være påskeæg i alle størrelser. Rasmus Klump og venner holder påskefest, og det vil være muligt at deltage i ægge-skattejagter.
Fredagsrock
Årets Fredagsrock sæson byder bl.a. på Brain Adams, Aqua, Veronica Maggio fra Sverige og Saint Clara lægger ud på Plænen den 25. april. Senere på sommersæsonen udvides Fredagsrock med Fredagsrock kl. 19, Fredagscomedy og DJ-fest i Haven.
Glassalen fyldes med musik og grin
Glassalen, der trækker mange gæster til Tivoli, byder i år på et mangfoldigt program. Linda P. får sin debut som kreativ chef for Tivolirevyen. Det sker med et nyt revyhold, der tæller Søs Egelind, Kurt Ravn og Thomas Warberg, og hvor ambitionen er at blande det bedste fra de klassiske revyer med et pust af comedy anno 2025. Danmarkspremiere på Tivolirevyen sker Grundlovsdag den 5. juni.
Mad til alle
I Tivoli er mad og drikke forlystelser i sig selv. I de senere år har forlystelseshaven kunnet byde velkommen til en række internationale Michelin-restauranter i Det japanske Tårn.
Også i år er der gastronyheder i vente, da Tivoli byder velkommen til en ny restaurant; Restaurant Glassalen, der bl.a. byder på smørrebrød af høj kvalitet til frokost og klassisk gastronomi med et twist til aften. Det japanske Tårn byder på pop-ups fra øverste hylde, når Michelin-restauranter fra ind- og udland inviterer gæsterne på top-gastronomi fra hele verden. Årets pop-up program lægger ud med den Nordjyske Michelinrestaurant, Tri.
Festivals sætter nye standarder
Tivoli Food Festival vender tilbage med fokus på god mad og kvalitetsråvarer i maj (17.05.25 – 25.05.25). Programmet byder bl.a. på workshops, talks, nye spiseoplevelser i Tivolis restauranter, langbordsmiddage, markedsplads på Plænen med danske regioner, og så vender DM i Alkoholfri Øl retur i år i et nyt og større format. Gæsterne kan i sensommeren opleve Have- og Blomsterfestival (30.08.25 – 14.09.25) der inviterer til blomster-udsmykninger, blomsterdyster og udstillinger af blomsterkunstnere af internationalt format som fx Nicolai Bergmann, som er med til at udsmykke en have, som i forvejen står i fuldt flor.
Pippi runder 80 år
I løbet af sommeren har Tivoli adskillige mærkedage, hvor gæsterne får ekstra oplevelser på toppen af besøget. Der bydes bl.a. på Gospel Festival, Pippi der runder 80 år, Grønland i Tivoli og Live Champions League-Finale på storskærm. Gæsterne kan også se frem til fejringer af Mors dag, Norges national dag og Islands nationaldag. Der er 45 forskellige events i løbet af sommeren.
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Vind billetter til Tivoli – vær med i netavisens konkurrence !
Besvarer man nedenstående spørgsmål rigtigt, er man med i lodtrækningen, hvor man kan vinde 2 x 4 entre og turpas ! Så op på hesten og gå til den ….
1/ Fra hvornår er der påsketema i Tivoli ? _____________________
2/ Hvad er det for et DM, der vender tilbage i nyt og større format ? ____________________________
3/ Hvad kan man opleve på storskærm i Tivoli ? ___________________________________
4/ Hvor gammel bliver Pippi ? __________
5/ Hvor længe kører Tivoli sæsonen ? _________________________
Navn: _________________________________
Mail: _________________
Mobil: __________________
Vi skal have løsningen senest onsdag i næste uge – og mærk mailen TIVOLI 2025 !
God fornøjelse
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo